Sverige är djurvänner? Don't think so

Visste ni att det är tillåtet att ha sex med djur i Sverige? Förstår ni hur sjukt det är?
Sverige, landet där man kallar sig sig själva djurvänner tillåter sex med djur. Hur barbariskt är inte det?

Vi lever i 2000 talet. Islam förbjöd sex med djur för 1400 år sedan. De tycker det låter konstigt om en man ska kunna ha 4 fruar, men att ha sex med djur är fullt tillåtet och absolut inte straffbart.

Suck. Ni tror att ni är så moderna och "nytänkande". Tänk om, tänk rätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

för det första, att kalla sverige "ni" när du själv är en del av sverige är bara fel, du står inte under islamiska lagar när du är i sverige!

för det andra, är du så dum så att du tror på det själv? jag har ingen koll på om det faktiskt finns en lag eller inte, men finns det inte en lag som säger att du inte får ha sex med djur, så finns det fortfarande en lag som säger att du inte får utföra övergrepp, och det är precis det du gör när du har sex med ett djur, och i och med det så blir det olagligt. vi har en lag som säger att du måste säga JA till sex för att det inte ska räknas som övergrepp och eftersom att djuret inte sagt JA så är det ett övergrepp, alltså OLAGLIGT!

2012-05-24 @ 15:31:14
Postat av: nooralanoor

Jag är inte svensk men jag är en del av detta samhälle.Ja du, om du inte har koll så behöver du inte yttra dig. Det är lagligt att ha sex med djur sålänge man inte "skadar" djuret. Kolla upp det själv!

2012-05-24 @ 17:04:08
URL: http://nooralanoor.blogg.se/
Postat av: Bismillah

Så sjukt! :o

2012-05-24 @ 22:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0