Bombdådet i Norge - något lurt med dedär?

Nu har det hänt igen. En bombattack i vårt kära grannland Norges regeringskvarter där minst sju beräknas döda.

Än har man inte "konstaterat" vem som ligger bakom dådet. Men, jag har en aning.

"Norway’s foreign minister has announced that the country will be among the first to recognise a Palestinian state if negotiations with Israel fail to make headway by September" (källa; http://beforeitsnews.com/story/850/170/Oslo_Bombings_Have_CIA_Mossad_Signature.html )

Norges utrikesminister har alltså konstaterat att de tänker vara bland de första att erkännde en Palestinsk stat om förhandlingarna med Israel misslyckas till September. Irael pissar på sig, eftersom de inte vill att fler länder ska göra samma sak. Är inte det konstig att båda Norge och Sverige  som varit inne på samma spår ( erkänna Palestina som en stat) drabbas av bombattacker?
Läs här vad ekot skriver: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4264615 
Norde drabbas värre eftersom de inte varit lika fega som sverige I Palestina frågan. VIlken vettig muslim skulle gå och bomba ett lands regering som försöker hjälpa Palestina upp på fötter igen? Nej, det här stinker judar all over. Men, är ni blinda och döva, så gå på det som nyheterna snart kommer annoncera : att några muslimska terrorister måste ha legat bakom det. Jävla lögnare. INSE FÖR EN GÅNGS SKULL VEM SOM LIGGER BAKOM ALLT DETTA!

kolla själva vad en isreli/judevän skriver om detta: http://isaskar.wordpress.com/2011/01/25/norge-erkanner-palestina/


Kommentarer
Postat av: Anonym

såå sant, men dem vill inte inse det.. dem tror hellre på att det var en annan galen muslimiska självmordbombare.. man tycker bara synd om dem!

2011-07-22 @ 22:23:35
URL: http://cocogirll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0