Dagens hadithAbu Said al-kudhri, må Allah vara nöjd med honom,  berättade att Allahs profet Mohammed - må Allahs frid och välsignelser vara över honom- sade:

Musa [Profeten Moses]- frid vare över honom- sade; "Åh min Herre! Lär mig något som jag kan ihågkomma och åkalla Dig med."

Allah svarade; "Åh Musa, säg: La ilaha illa-Allah."  (det finns ingen Gud utom Allah)

Musa sade: "Åh min Herre! Alla Dina tjänare säger dessa ord."

Allah sade: "Åh Musa! Om de sju himlarna och allt de består av förutom mig och de sju jordana skulle läggas på ena sidan av en balansvåg och La ilaha illa-Allah i den andra sidan, så skulle La ilaha illa-Allah väga tyngre."

 [Ibn Hibban och al-Hakim]Kommentarer
Postat av: Libby

Jag underskattar Gud så mycket det bara går. Vet du varför? Han finns inte. Det är bara ett hjärnspöke du har, och resten av alla religiösa har. När något dåligt händer i era liv faller ni ner på knä och ber åt er osynliga farsgubbe i himmelen. Normala människor tar itu med det som har hänt..Haha, ja, jag föredrar att vara en bra människa framför att vara en blåst kristen eller muslim. Du beter dig både dum och som ett svin. Du har INGEN RÄTT att påstå att vissa människor är mer värda än andra! Är det inte er Gud som bestämmer det?

Du är INTE bättre än någon annan för att du tror på "Gud" eller för att du följer vissa religiösa regler som är helt absurda och hindrar folk från att leva sitt liv fullt ut! Punkt slut.Ja, nog är jag hellre ett skämt än religiös utan några som helst standarder, gumman. Ha.

Om du tror på logik och vetenskap och saker som faktiskt MAKE SENSE så skulle du ej tro på Gud. Det finns inga empiriska bevis på att Han existerar. Ingen logik. Ingen vetenskap. Ingen fakta.

Big Bang skapades av GUD? Men snälla! Big Bang skapades av att två parallella universum krockade.

Och vet du vad? Det kommer hända igen då vårt universum expanderat och mellanrummen mellan atomerna blivit tillräckligt stora. Vart kommer din jäkla Gud vara då? Fy fan för dina patetiska försök. Du kanske tycker att jag är elak eller en dålig människa men jag är glad att jag inte är lika svag som du. Och egentligen är jag inte så hård som jag kanske verkar i dina ögon, jag har bara noll tolerans mot folk som predikar om hur Jag Ska Leva Mitt Liv och försöker få folk att tänka och tycka samma sak som dem. FREE THINKERS FOR THE WIN!Du förklarar ej din religion, du smutskastar folk som ej följer samma spår som du. Det är inte riktigt samma sak, vettu."Paradiset"... aha, hur vet du att du kommer komma dit då? Hur vet du att din Gud ej kommer stå där med armarna i kors och skratta dig rakt i nyllet åt dina misslyckade försök och kasta dig rakt ner till helvetet? Nej, det vet du inte. Du kan inte veta till hundra procent om det du gör är rätt eller fel då det beror på huruvida personen i fråga resonerar om vad som är rätt och fel, gott och ont. Det du tycker är rätt tycker någon annan är fel, hur kan du då veta att det just dina handlingar kommer ta dig till "paradiset"? Folk startar krig och säger att det är Guds vilja och/eller i Guds namn. Kommer de också till "paradiset"?.. Inte ens jag är så dum. Hur kan då du vara det?Okej, slutdiskuterat. Inte för att det var så mycket av diskussion då det är helt omöjligt att diskutera med hjärntvättade idioter. Men okej.See you in hell.P.s. Det är "I dare you" och inte "I dear you". D.s.

2011-07-16 @ 18:32:10
URL: http://libbys.blogg.se/
Postat av: this is a calling

Haha alltså att man kan vara så fördomsfull som du. Fy för sånna som dig som blint tror på det som media matar dig med. Och du säger att jag är hjärntvättad? Där fick jag mig ett gott skratt.Lilla gumman, det är inte jag som säger att de som tror på Allah och utför rättfärdiga handlingar är bättre än andra, det är självaste Allah som säger det.Här har du två verser ur Koranen att tänka över.[34:31]Och de som förnekar sanningen säger: "Vi kommer aldrig att tro på denna Koran eller på det som ännu består av äldre tiders uppenbarelser!" Om du kunde se hur de orättfärdiga, när de [på Domens dag] förs inför sin Herre, kastar skulden på varandra och de svagare säger till dem som ansåg sig stå över de andra: "Om ni inte [hade vilselett oss] skulle vi säkert ha blivit troende!"[34:32]Men de som ansåg sig stå över de svaga skall säga till dem: "Var det vi som hindrade er [att följa] vägledningen när den erbjöds er? Nej, ni bär [själva] skulden!"Såhär kommer det alltså se ut för sådana som inte trodde på Allah. Ingen vet vart de kommer att hamna, inte ens de mest rättfärdiga muslimerna, och jag har aldrig sagt att jag vet att jag kommer hamna i paradiset. Men man ska aldrig som muslim tappa hoppet på att få inträda Paradiset, då Allah är den som är mest Barmhärtig. Det är ens tro och handlingar som räknas, och de avgör vart man hamnar.Sedan finns det mycket vetenskapliga bevis i Koranen, så snälla öppna inte din mun innan du vet något. Har du läst Koranen? Nej, tänkte väl. Om du inte har det så läs detta, så får du se alla vetenskapliga bevis som finns där.(http://www.koranensbudskap.se/%c3%96vrigt.aspx)klicka på "koranen och modern vetenskap". Glöm inte att du kan få dig en chock om du faktiskt läser, vilket jag ändå tvivlar starkt på att du kommer att göra- eftersom du inte är ute efter bevis, utan ute efter att FÖRNEKA så gott det går.Din vetenskapliga förklaring till hur bigbang kom till är endast en teori, och absolut inget som man har bevis på. Så snälla, tror du att du är bättre nu? HAHAH du gick precis och trodde på nånting som en gammal gubbe hittat på - Alltså inget VETENSKAPLIGT bevisat. Säkert något som du har hittat på google lr så. Nåja, det bevisar ändå att du är kapabel till TRO. Men, du väljer bara tro på vissa (fel) saker. Och nästa gång du blir rädd utropa inte då "herregud" för han är inte din herre tydligen.

Glöm inte att blåförneka Gud kommer att leda till ett eeeviigt, eeeeviiiigt lidande i helvetet. Men det roliga är att innerst inne så tror du på honom eftersom alla föds som muslimer. Innerst inne tror du, det är bara det att du är för IGNORANT för att faktiskt erkänna det för dig själv främst- och det är det som kan leda dig till helvettet.Sedan, en grej till. Gumman, det är veerkligen inte fint att du i en diskussion med någon kallar den andra för fula ord. Det är bara ett tecken på SVAGHET. Ett litet tips bara!Jag skulle ju inte svara dig, men jag var bara tvungen HAHA.Och nu när vi ändå håller på och rättar varandra så skall det vara dumt i "Du beter dig både dum och som ett svin."Hahah, i hope to see you in Paradise, not in hell, annars skulle jag inte brytt mig om att svara dig in the first place.PEACE!

2011-07-17 @ 00:09:05
URL: http://nooralanoor.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

jag klickade på länken men inget kom upp???http://www.koranensbudskap.se/%25c3%2596vrigt.aspx%29klicka

2011-07-17 @ 01:05:35
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: this is a calling

Här är länken igen, det blev tydligen fel där ovan;http://www.koranensbudskap.se/%c3%96vrigt.aspx

2011-07-17 @ 02:50:47
URL: http://nooralanoor.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

Salam aleykom jag kan ändå inte komma in? :D

2011-07-17 @ 03:19:55
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: this is a calling

Skriv in "koranens budskap" i google, tryck på första länken och tryck sedan pp övrigt längst ut till höger. Klicka sedan på "Koranen och vetenkap"

Så gör du syster, då kommer du fram. Länken verkar inte funka av någon konstig anledning.

2011-07-17 @ 14:56:50
URL: http://nooralanoor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0