Fajr Time!!

Det är dags för fajr, kära bröder och systrar.

För er som inte har bett morgonbönen, upp och be!!

Glöm inte; As-Salatu khairum-minan-naum - Prayer is better than sleep.

Så, upp upp upppp!!!Kommentarer
Postat av: Libby

Innan jag börjar så vill jag bara säga att jag drog den längsta facepalmen ever när jag läste din kommentar, tror faktiskt att jag fick ett handavtryck i pannan. Du är så offensiv att det är skrattretande..Ja, "man kan vara så fördomsfull som jag". Vilken logik. Makes sense. Jag blir förvånad.

Hahah, tror jag på allt media matar mig med? Det är snarare såna som du som ger såna som mig en anledning till att kritisera Islam (eller vilken religion som helst, really), dvs hycklare. Och du tror på allt Koranen matar dig med. Gå och göm dig, ynkling.Känner du dig duktig nu när du har skrivit två verser ur Koranen till mig? Grattis! Vilken framgång! Nästan så att jag blir tårögd. (eller inte) Men det finns ingenting att tänka över. Skitsnack, skitsnack och vet du vad mer? Skitsnack.

Wow! Du kallar din Gud god när han inte älskar varje människa som han, trots allt, enligt dig, har skapat! En anledning till varför Islam är vidervärdig. Jag förstår tyvärr inte hur du resonerar. Jag förstår inte hur du kan påstå att Islam är något bra. Vill du veta vad Islam består av, i mina ögon? Hyckleri, sexism, homofobi, ignorans, mord, skam och hat.

"Men Islam är en fredlig religion juuu!" - det finns INGEN religion som är fredlig, det enda religioner gör är att skapa orättvisor, krig och ännu mer hat!Det finns säkert massa vetenskapliga bevis i Koranen. Grejen är bara den att jag inte är så sugen på att läsa 68 sidor av dynga. Om du vill att jag ska läsa det så får du skriva vilka sidor det är som jag bör läsa då de första sidorna var blahablaha och inga "vetenskapliga bevis i Koranen"! Det gör dock inte Islam till "den rätta vägen" eller "sanningen". Vill du veta varför? Kristna påstår exakt samma sak om Bibeln och kristendomen! Och grejen är den att alla muslimer och kristna har fel. Det är kritiska tänkare, ateister och humanister som har rätt! Och, to be frank with you, it's quite hard being right in the face of people who are wrong without sounding like a fuckwit. /truth

Haha! Lyssnar jag på en gammal gubbe? Den som lyssnar på gamla gubbar här är du... Och det är klart att jag är kapabel till att tro, eh? Jag är faktiskt en människa! Jag tror på mänskligheten, kärlek, naturen, stjärnorna, godhet, Marabou - saker som faktiskt existerar!

HAHAHA, föds alla som muslimer? Du måste skoja med mig! En liten bebis är INTE kapabel till att tro på Gud! Alla föds som ateister och huruvida religiös omgivningen är, blir ungen förmodligen likadan.Åh, herregud! Du säger att jag visar ett tecken på svaghet då jag kallar dig för "fula" ord (då allt jag säger egentligen bara är sant och du bara är överkänslig) medan du själv försöker nedvärdera mig genom att kalla mig "lilla gumman", dubbelmoral much?Du är trångsynt, förblindad och ignorant. Jag tycker synd om dig.Nej, det ska vara dum, inte dumt. Herregud, jag vet faktiskt vad jag skriver! Du är dum.(Ja, jag har sagt herregud två gånger endast för att du sa att jag INTE fick säga det då "han inte är min herre tydligen", som att du har rätt att säga åt mig vad

jag får säga och ej.)"The foolish reject what they see and not what they think; the wise reject what they think and not what they see." — Huang Po

2011-07-17 @ 06:54:15
URL: http://libbys.blogg.se/
Postat av: this is a calling

Skriv in "koranens budskap" i google, tryck på första länken och tryck sedan pp övrigt längst ut till höger. Klicka sedan på "Koranen och vetenkap"Dette eftersom min länk tydligen inte fungarede.Läs sedan. Så får du fram några vetenskapliga bevis som uppenbarades för människan drygt 1400 år sedan och som "vetenskapsmän" kom ganska nyligen. T.ex. så stod det i koranen att jorden är rund och inte platt som svenska kyrkan predikade för inte så länge sedan.Och nej, Allah älskar inte de som förnekar honom, utan de kommer säkerligen få ett strängt straff.Och exakt du tror, men tyvärr så tror du på fel saker. Vissa saker här i livet kan man inte se, utan känna. Du säger att du tror på kärleken, men den kan du inte se lr hur? Ändå så tror du - eftersom som du sa så är du en människa och du är SKAPAD till det.Snälla du, (ska inte säga gumman eftersom du verkar ogilla det haha) sluta förneka det som finns inuti dig, du skulle må bättre av det.Och innan du smutskastar vår religion med sexism, hyckleri mord o sådant- hur dum är du? Sådant existerar i ALLA folkslag inte minst det svenska. här råder självmord, våldtäckt och mobbning stup i kvarten, faktum är att du kan bli våldtagen idag av en svensk ateisktisk man när du stiger ut ur dörren. Men vi dömer inte HELA det svenska folket för att vara sådana. Nej, vi är smartare än så faktiskt. Islam är perfekt, det är INTE muslimerna, så om du vill lära dig om Islam, titta inte till muslimerna och döm inte Islam utifrån vad ett fåtal muslimer gör.Det är ingen mening o skriva till dig mer, du är en av de som hör man samtigt inte hör.( Alltså du tror inte och fattar inte).[8:21] Var inte som de som säger, "Vi hör," när de inte hör.[8:22] De värsta varelserna i GUDs ögon är de som är döva och stumma, som inte förstår.[8:23] Om GUD känt till någonting bra i dem, skulle Han ha låtit dem höra. Även om Han låtit dem höra, skulle de ändå vänt sig bort i motvilja.

2011-07-17 @ 14:48:37
URL: http://nooralanoor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0