Irriterande!

ÅÅÅHHHH. Gud vad jobbigt det är just nu. Man kan ju knappt lyssna på nyheterna!
"Nu har man istället valt att INTE lägga fokus på ickeislamistisk våld och ta en närmare titt på högerextrema åsikter istället"

SOM ATT DET ENDA SLAGS VÅLDET SOM EXISTERAR ÄR ISLAMISTISKT? ÄR inte själva händelsen ett BEVIS på att det inte är så? Ser ni hur de me alla möjliga mål och medel försöker få ALLA att koppla islam med våld? Eller är inte det inte uppenbart för er?

Hur det än är, vem det än är som har begått vad den än har begått - så måste islam vara inblandat - utan att det har ett jack shitt med det att göra! Det som hände i Norge är ett lysande exempel på det. Kolla nyheterna så ser ni. Och snälla, räkna alla gånger ni hör "islamist" så ser ni.

Och sedan en annan grej - Anders, den här mördaren sa att dessa attentat var nödvändiga för västvärlden eftersom, och en av anledningarna var - att man håller på och låter muslimer ta över. Kollade ni på aktuellt idag så hörde ni det. Och ja? Vad ska man säga? Han attackerar regeringen eftersom de styr och ställer och hur har de hjälpt muslimer på något sätt? Jo, genom att ställa sig på Palestiniernas sida och inte på Israels. Dels var denna idioten en inbiten sionist och ja, då förstår ni vad som drev honom. Och hade inte jag rätt? - Att det skulle ha någonting med det att göra? Så vidrigt.

Och en anna grej, hör ni nu några muslimer utropa ALLA kristna till terrorister, våldsbenägna eller så? För han e ju kristen denhär Anders, och kommer från en kristen familj. Svaret är nej, eftersom vi har vett att SE att det inte har ett skit med det att göra.  Och inte heller hör ni media utnämna kristna för det ena eller det andra. Sånt gäller bara Islam och muslimer.

Men vet ni vad, you wont ever break us. Ju hårdare ni försöker, ju mer växer vi. So keep on going, you'r just making people wonder what all the fuss is about och när det händer, lär de sig mer om denna religion, och inser att det är det ända ändamålet. And we will grow, be sure of that. Cause when you got Allah by your side, there's nothing that can pull you down. ALLAHU AKBAR! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0